GRAFIKAI TERVEZÉS – SZÜKSÉGED VAN RÁ

Grafikai tervezés nélkül nincs identitás, nincs marketing, nincs profit

Grafikai tervezés nélkül nincs márkaépítés, nincs hatékony marketingkommunikáció.

A szép és hatékony vizuális megjelenés éppúgy lehet  a siker kulcsa, mint ahogy hiánya a bukás okozója.

Ahhoz, hogy a vállalkozásod versenyben maradjon, fejlődőképes legyen, prosperáljon a piacon, nem elég a kemény munka és a jó termék.
Szükséged van bizalomgerjesztő, minőségi arculatra, márkaépítésre, tudatosan, marketing szemlélettel tervezett grafikára, designra.

Az első benyomás, a bizalomkeltés sorsdöntő lehet.
Megdöbbentő, de tény, hogy a vásárlók több mint 92%-a a látvány alapján választja azt a terméket vagy szolgáltatást, amit megvásárol.
Ez igaz az online és offline vásárlásra is.

Mit gondolsz, ez igaz lehet rád, a te vállalkozásodra is? Igen, igaz.

Az öltözködésed, a weboldalad, névjegykártyád, szórólapod, a céges brossúrád, a prezentációd, a hírleveled, a vállalkozásod grafikai kinézete alapján ítélnek meg.
Nem az számít, hogy milyen a terméked vagy mennyi munkát fektetsz be az üzletedbe, hogy jó fej vagy-e vagy hogy milyen a szakmai elismertséged.

A vevőidnek az számít, hogyan nézel ki! Legyen szép arculatod és félig már nyertél!

Ebben tudunk neked segíteni.
Igényes, minőségi megjelenésű, profizmust és bizalmat sugárzó grafikai arculatot készítünk neked.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

KREATÍV | GRAFIKA | MEGOLDÁSOK

MILYEN MEGOLDÁSOKKAL TUDUNK NEKED SEGÍTENI?

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED MINŐSÉGI GRAFIKÁRA?

Az első benyomás, a bizalomkeltés sorsdöntő lehet.

Nem az számít, hogy milyen a terméked vagy mennyi munkát fektetsz be az üzletedbe, hogy jó fej vagy-e vagy hogy milyen a szakmai elismertséged.
A vevőidnek az számít, hogyan nézel ki!
Legyen szép arculatod és félig már nyertél!

A hatékony grafikai arculat fontos marketing eszköz – márkát és bizalmat épít.

Ne gondold, hogy csak azért mert még kisvállalkozás vagy, nincs szükséged rá vagy nem engedheted meg magadnak a szép és hatékony arculatot.
Szükséged van ránk, nekünk is rád.
A tanácsainkkal és a jó dizájnnal tudunk neked segíteni.
Hisszük, hogy a közös munka mindannyiunk számára sikert és elismertséget hoz.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Nincs mellébeszélés. Megoldás van.

MIT ADUNK NEKED?

Nem tudunk és nem is akarunk mindent megoldani helyetted.
Nem tudunk segíteni abban, hogy jobb terméket gyárts vagy hogy jobb szolgáltatást nyújts.

Szép és hatékony vizuális megjelenést adunk neked.

“Felöltöztetjük” a vállalkozásodat, ha csak egy névjegykártyára van szükséged, úgy. Ha komplett arculat, teljes grafikai tervezés a feladat, akkor azzal.
Ezt adjuk mi.

MIRE SZÁMÍTHATSZ MÉG?

Korrekt üzletmenetre, tiszteletre, megbecsülésre, konstruktív hozzáállásra.
Mi is erre számítunk a részedről.

NÉHÁNY MUNKÁNK

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

  Adatvédelmi nyilatkozat
  Az ajánlat részletei

  Legyél jó arc, oszd meg másokkal is ezt a lehetőséget

  A Gg:design-ra ajánlások révén találtam rá.
  Profi, gyors, precíz munkájukban nem csalódtam.
  Tetszik, hogy vannak önálló elképzeléseik, gondolataik, melyeket szívesen meg is osztanak, ezzel sok munkát véve le a vállamról.
  Gyönyörű és megfelelő logo-t terveztek a számomra, amivel nagyon elégedett vagyok. Megfelelő a logo, mert megfelel a logo készítés szabályainak, olvasható, reszponzív, letisztult stb., amit sok más logo készítőnél nem így tapasztaltam.
  Eredetileg több logo-t szerettem volna készíttetni a különböző weblapjaimhoz, végül azonban azt javasolták, hogy helyesebb szakmailag, ha csak egy brand logo-t készítünk el. Átgondoltam és úgy találtam, hogy sokkal helyesebb ez az út. Ebből is kitűnik az, hogy a Gg:design komplex rendszerekben és nem csak egy logo-ban gondolkodik, valamint, hogy a hosszabb távú becsületes és korrekt együttműködés fontosabb a számukra, mint a pillanatnyi haszon.
  Örülök, hogy megtaláltam őket.

  Pletserné Dr. Jung Andrea, andijung.hu

  Cégünk fél éve ügyfele a GG-design-nak. Ők igazi online partner, még sohasem találkoztunk személyesen. A közös munka kezdetekor beavattuk őket cégünk jelenébe és jövőképünkbe, cégfilozófiánkba. Azóta elég a megrendelésünket megfogalmazni és már az első verzió a logókból, a névjegyekből és a design tervekből megfelelőek számunkra.

  Azonnal beilleszkedtek a csapatunkba és megtalálták a hangot mindenkivel. Emailben, telefonon és skype-on tartjuk a kapcsolatot, bár sok beszédre nincs szükség. Általában csak akkor beszélünk, ha egy megrendeléssel kapcsolatban javaslatuk van. Nem rejtik véka alá a véleményüket, és ha megrendelésünkben hibát sejtenek, akkor javaslatot tesznek, ami megfogadásra érdemes.

  Szeretek velük együtt dolgozni, mert tehermentesítenek precíz munkájukkal. Elegendő néhány információt megfogalmazni a megrendeléssel kapcsolatban és gyorsan visszakapjuk az elképzeléseinknek maximálisan megfelelő terveket.

  Starosta János, COO, E-Talking Club limited

  Rengeteg csalódás, kétségbeesés után találtam rátok, gyakorlatilag a semmiből tűntetek fel egy leírással a névjegyekről, logókról és egy logóval a messengeremen. Azt kèrdeztétek, hogy ez az irány megfelel-e, tetszik-e nekem. Azt hiszem köpni-nyelni nem tudtam mikor megláttam a JEL logót, majd utána a névjegyet, ppt-t. Szóval annak ellenére, hogy én teljesen máshogy gondolkodtam, hálás vagyok nektek a profi munkáért, hitelességért, őszinteségért. Azt hiszem csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek! Tényleg szuper elégedett vagyok.
  Köszönöm

  Ábrahám-Tandari Ágnes, GB Show Production

  Megbízható, gyors és kreatív. Bátran ajánlom.

  Deák Ferenc István, ügyvezető igazgató, Grantis

  Egy évig dolgoztunk együtt kiadványszerkesztési, tördelési feladatok során, ahol sokat segítettek gyors reakcióval és pontos munkájukkal

  Gricz István, Katona József Színház

  Vannak pillanatok amikor egészen kétségbe vagy esve. Amikor minden pillanat számít, amikor KELL egy grafikus, mégpedig azonnal. Tiszta para az egész, mert mi van, ha béna, ha nem úgy csinálja…. de nincs más esély. Én így kerültem Gáborhoz. Mindenkinek csak annyit mondok: Nyugi! Rendben van minden. Hívjátok fel még ma.

  Gáspár Kati , Harmonet